VAKUUTUSYHTIÖIDEN KOLARIKORJAUKSET JA MAALAUKSET

Auton omistajana sinä saat AINA päättää missä korjaamossa autosi korjautat:
Valitse siis paras! Meillä on korkein korikorjauksen ja turvatekniikan korjaamoluokitus Suomessa. Ammattilaistemme koulutustaso, osaaminen, laitteistot ja työnlaatu on huippuluokkaa!

Toimimme yhteystyössä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöitten kanssa. Saat vahinkotarkastuksen ja korvauskustannuslaskelman suoraan meiltä. Virallinen Cabas-tarkastusilmoitus siirtyy meiltä vakuutusyhtiöllesi nopeasti – vain napin painalluksella. Meillä saat vahinkoneuvontaa ja apua vahinkoilmoituksen tekoon. Hoidamme yhteydenpidon vakuutusyhtiön kanssa puolestasi.

Automaalaamossamme on moderni maalaus- ja kuivauskammio. Käytämme korkealaatuisia, ympäristöystävällisiä vesiohenteisia Glasurit- automaaleja. Asiantunteva laadunvalvonta sekä teknologisen prosessin noudattaminen takaavat että sävytykset osuvat kohdalleen ja maalausjälki on laadukasta. Sijaisautopalvelustamme löytyy auto tarpeesi mukaan: vakuutusyhtiön sijaisauto, vara-auto, moottoripyörä tai vaikka vuokra-auto pidemmäksi aikaa.

NOUTOPALVELU, NOPEAT TOIMITUSAJAT

KOLARIKORJAAMON TYÖNJOHTO
P. 040 351 8754

UUTUUS!

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä autovahinkotarkastusasema, kätevästi yhden napin painalluksen päässä. Siirry ajanvaraukseen alla olevasta napista.

Varaa huolto tästä